کارگاه آشنایی با لغت عربی
با سلام خدمت شما عزیزان و همراهان خوب طلبگی تا اجتهاد. با حول و قوه الهی آرشیو بسیار بسیار ارزشمند کارگاه آموزش کار با لغت در ادبیات عرب جناب حجت الاسلام روح الله راسل تهیه و تدوین شد و خدمت شما عزیزان ارائه میگردد.
از جداول زیر میتوانید صوت ها و فیلم های جلسات رو دانلود بفرمایید. حجم فیلم ها جهت تسهیل کار شما عزیزان تا حد ممکن که خللی در کیفیت لازم ایجاد نکنه پایین آورده شده. امیدواریم که استفاده کنید و دعا بفرمایید.
خداوند متعال خیر دنیا و اخرت به همه شما عنایت کند
استاد سلام. شنیدم قدیمیها برای واژگان کتاب یا کتابهایی رو میخوندن، اسماشون خاطرتون هست؟
علیکم السلام…نصاب الصبیان مثلا
سلام در مورد مشکل مالی. بنده متوجه نمیشم، اگه برا سرور ذخیره فایل میگین که میتونین از گوگل درایو، مدیا فایر یا مگا(۵۰ گیگ رایگان میده برا هر ایمیل)، استفاده کنین و اگه برا سرور سایت میگین که میتونین از سرویسهای وبلاگنویسی رایگان استفاده کنین، اصن از این سایت سبک ترم هست. به سایتهای مکتبه الوقفیه و شبکه الفکر(مال شیعه) مراجعه کنین تا متوجه شین چی میگم.
مواردی که گفتید رو ما و همه میدانند اما هیچکدام مناسب برای ذخیره سازی بلند مدت نیستن، ضمن اینکه سایت ما هم سایت سبکی نیست بزرگوار ماهانه بیش از ۲۰۰۰ گیگ ازش دانلود میشه و مطالب و محتویات بسیار زیادی در سایت ذخیره شده است. سایتهایی هم که نام بردید همه دارای بودجه هستند. هاست ما هم خیلی هاست کوچکی نیست اما برای توسعه بیشتر نیاز به بودجه بالایی داره و مجموعه ما یک مجموعه طلبگی و مردمی است نه یک مجموعه دارای بودجه و وابسته به نهادها. ضمنا این مسئله فقط در چند مورد هست و بسیاری از صوتهای… بیشتر بخوانید
سلام علیکم خدمت همگی
ببخشید من میخواستم از این دوره لغت استفاده کنم گفتم یک نظر سنجی بکنم ببینم دقیقا این دوره چه اهدافی داشته؟ چه نتیجه ای میده برای کسانی که از این دوره به صورت مجازی استفاده می کنند؟ وبرای این دوره نیاز به چه کتبی هست… و برای چه طلابی قابل استفاده است؟
ممنونم خیلی قابل استفاده است. اگر محبت کنید و فایلهایی که استاد در فیلم به اون اشاره کردند مثل فایل وان نوت و صوت استاد عابدی و … رو هم بگذارید، کامل تر میشه
اجرتون با حضرت زهرا سلام الله علیها
باسمه تعالی سلام بر شما دوست عزیز و تشکر از اینکه پیگیر مباحث علمی هستید. همان طور که توضیحش در این جلسات گذشت، به جهات آموزشی، جعل اصطلاح جدید کرده ایم به این معنا که: اگر حرف جری در لغتنامه بیاید و باعث تغییر در معنای اصلی فعل شود آن را تعدیه خاص نامیده ایم مثل اینکه «ذهبَ» در الوسیط به معنای «مرَّ» است ولی «ذهبَ علیه: نسِیَهُ»؛ «ذهب الیه: توجَّهَ»؛ «ذهب فیه: اختلطَ» آمده است. هرچند که در نهایت، بعد از مطالعه دقیق مغنی این نتیجه حاصل خواهد شد که «علی، الی و فی» در سه فعل فوق، معنای… بیشتر بخوانید
جدا و خصوصا بابت این آموزش ممنونیم،
استاد راسل در مورد حروف جری که در معجم الوسیط ، در مقابل هر فعل آمده،فرمودند اینها حروف جر تعدیه خاص هستند،
اما در مورد تعدیه خاص در کتب نحوی صرفا حرف باء(در صورتی که شروط لازم موجود باشد)تعدیه خاص محسوب می شوند و سایر حروف تعدیه عام محسوب میشوند.!!!
در صورت امکان راه ارتباطی با استاد راسل را بفرمایید تا سوالات دیگر خود در مورد این آموزش را به ایشان ارسال کنیم.
تشکر