مجموعه پوستر از حضرت آیت الله شهید سید محمد حسن شیرازی معروف به میرزای شیرازی بزرگ صاحب فتوای ضد استعماری تنباکو

0
130
۵
(۱)

بسم الله الرحمن الرحیم… میرزای شیرازی و فتوای مبارزه با استعمار او و شکست سهمگین انگلیس و شاه به تور افتاده اش یعنی ناصرالدین شاه از او یکی از بزرگترین دستاوردهای علمای مجاهد در عصر قاجار بود. برخی معتقدند به دار کشیدن شهید شیخ فضل الله نوری رحمه الله انتقام انگلیس و فراماسون ها از شکست نهضت تنباکو در ایران بود. چند قرن است که علمای مجاهد و فراماسون ها در ایران دست به یقه هستند و این مبارزه ادامه دارد… در ادامه چند پوستر از یکی از بزرگترین فراماسون شکن های ایران تقدیم می گردد:

 

پوستر شماره یک: فتوایی از سرداب مقدس…

نفوذ انگلیس در سامرا فراگیر بود و خوف از دست رفتن جان مبارک میرزا وجود داشت.آسید محمد فشارکى نقل می فرماید که به میرزای شیرازی عرض کردم: سید! چرا معطلى؟ فکر نکنم از این که جانت به خطر مى افتد هراسى به دل راه دهى، پس چه بهتر که بعد از این همه خدمت به اسلام و تربیت علمى چنین عده ی پرشماری، به سعادت شهادت هم برسى که موجب رستگارى شما و افتخار ماست.
میرزاى شیرازى رحمه الله در پاسخ چنین می فرماید: من نیز همین عقیده را دارم ولى مى خواستم فتوا به دست مقدس دیگرى نوشته شود. امروز به سرداب مقدس سامرا رفتم و این حالت دست داد و نوشتم و فرستادم. و الله المستعان و له الشکر على وضوح الحجة. (خورشید حوزه هاى علمیه، محمدى اشتهاردى، ص ۳۴، سِرّ دلبران، مرتضى حائرى، ص ۱۰۱ ـ ۱۰۰به نقل از مقاله سید محمد فشارکی نوشته برادر گلی زواره)

این مطلب هم خواندنیه:  مجموعه پوستر از برادر عزیز حجت الاسلام سید محمد حسین راجی حفظه الله + معرفی آثار

 

پوستر شماره دو: نفوذ میرزا رضا….

یکی از مواردی که اثبات آن سخت است و سندی هم درباره آن در دست نیست مربوط به مسئله درگذشت آیت‌الله میرزای شیرازی، صادرکننده فتوای تحریم تنباکو، است. ابراهیم صفایی مورّخ در نشریه‌ای که قبل از انقلاب منتشر می‌شد بیان کرده است که این عالم بزرگ هدف ترور قرار گرفته است. به گفته ایشان میرزا رضای کرمانی قبل از ترور ناصرالدین‌شاه در حلقه درسی میرزای شیرازی نفوذ کرد و یک روز هنگام سردرد این روحانی بزرگ گردی به ایشان خوراند که بر اثر آن این عالم بزرگ به شهادت رسیدند. آقای ابراهیم صفایی اذعان کرده‌اند که سند مربوط به این ماجرا را داشته‌اند، اما در جنگ جهانی خانه‌شان بمباران شده و بر اثر آن این اسناد از بین رفته است. (از بیانات استاد موسی حقانی زید عزه در نشست «یادمان شهید آیت‌الله محمدمهدی ربانی املشی» دوشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۸)

پوستر شماره سه : مهاجرت توحیدی میرزا…

میرزای شیرازی شمع محفل درس شیخ اعظم حضرت خاتم المجتهدین آیت الله مرتضی انصاری رحمه الله  بود و با بودن‌ او مباحثات علمی رونق بیشتری می‌گرفت. پس از چندی با اصرار فقها و مراجع‌، میرزا به کرسی تدریس و زعامت شیعیان نـشست و نزدیک بـه ۳۰ سال، سرپرستی فضلا، علما و زعامت‌ همه شیعیان را به دست باکفایت خـویش گـرفت. ابـتدا ۱۰ سال در نجف اشرف‌ مستقر بود و پس از چندی کرسی درس خویش را به سامرا انتقال‌ داد. حوزه درس مـیرزا از حوزه‌های موفقی بوده که در دامن‌ آن‌ افراد زیادی قله‌های علم و عمل را فتح کردند. در خصوص شاگردان او نام  ۲۷۳ تن‌  را به همراه شرح حالشان ذکر کرده اند که بسیاری از آنان‌ دارای‌ موقعیت عالی علمی و نیز از مراجع‌ بزرگ‌، نام‌آور و آیات عظام‌ بودند. میرزای شیرازی در طول عمر با برکت خود و در مدت زعامت بر مسلمانان فعالیت های اجتماعی فراوانی انجام داد و آثار زیادی از خود به یادگار گذارد.  تعمیر و اصلاحاتی در حرم شریف امامین (ع)، تأسیس مدرسه علمیه بزرگ در سامرا، احداث پل بر روی رودخانه بزرگ سامرا،  احداث حمام بهداشتی و رسیدگی به محرومان و حل مشکلات آنان از آن جمله اند. انتقال حوزه علمیه تشیع از نجف‌ به سامراء، پرداخت مستمری و کمک‌های مادی به طلاب و علمای سنی همانند طلاب‌ و علمای‌ شیعه، ایجاد امکانات رفاهی برای برادران سنی و شیعه به صورت یکسان،‌  خنثی‌سازی نـقشه‌های مختلف‌ دشمن‌ برای ایجاد اخـتلاف و تـحمل کـردن مشکلات این مسیر، ‌ برخورد با افراد ناآگاه و عالم‌نما که به اسم محبت به اهل بـیت (ع) و اظهار نفرت‌ از دشمنانشان، قصد اختلاف‌افکنی میان شیعه و سـنی را داشـتند،‌ سکونت در روستایی که هیچ فردی از شیعیان در آن جا زندگی نمی‌کرد و خاموش‌ کردن آتش فتنه میان مـرجعیت شیعیان و سنیان که در آن روز حربه استعمارگران به حساب می‌آمد از جمله فعالیت های آیت الله میرزای شیرازی محسوب می شد. (خبرگزاری ایرنا خبر شماره ۸۴۲۰۹۳۵۳)

این مطلب هم خواندنیه:  دانلود مجموعه پوستر قرآنی آیه گرافی (آیه نگاری) برای پس زمینه رایانه و گوشی همراه

این مطلب رو پسندیدید؟

برای امتیازدهی روی یک ستاره کلیک فرمایید

میانگین امتیاز ۵ / ۵. تعداد رای: ۱

هنوز این مطلب امتیادهی نشده. شما می تونید اولین نفر باشید!

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها